قیمت نبشی کشی نما
در زمینه قیمت نبشی کشی نما شما می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. ما در آهن استقلال در کنار شما هستیم و همواره در تلاشیم تا بهترین ها را برای شما فراهم آوریم. برای مشاوره رایگان در مورد قیمت نبشی کشی نما یا هر مورد دیگری می توانید با کارشناسان آهن استقلال در تماس باشید.
آهن استقلال در مورد فروش انواع آهن الات مثل لوله ، نبشی ، ناودانی ، ورق ، پروفیل ، تیر آهن ، استیل ، فولادهای آلیاژی ، میلگردهای صنعتی فعالیت می کند همچنین به صورت تخصصی در زمینه خرید و فروش آهن آلات ، خرید آهن آلات ، فروش آهن آلات ، خرید پروفیل ، خرید لوله ، خرید نبشی فعالیت دارد.
ما در تیم تحریریه آهن استقلال در تلاشیم تا در مورد قیمت نبشی کشی نما و یا در زمینه مسائل آموزشی مرتبط با حوزه آهن آلات با شما بیشتر گفتگو کنیم. پس با ما همراه باشید باشید.
مجموعه آهن استقلال ، فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز نموده و طی این مدت تجارب ارزنده ای در زمینه تامین و توزیع در صنعت فولاد کشور داشته است که منجر به تشکیل مجموعه کار آمد در زمینه خرید و فروش آهن آلات ساختمانی و صنعتی گردیده است.
شما می توانید در مورد قیمت نبشی کشی نما همچنین سایر موارد در آهن استقلال مشاوره رایگان دریافت کنید پس با ما در ارتباط باشید.
اصول نبشی کشی نما
نبشی کشی ساختمان در انواع ساختمان با کاربردهای مسکونی، تجاری و اداری صورت می گیرد و علاوه بر ایجاد زیبایی در نمای ساختمان باعث می گردد استحکام قابل قبولی در ساخت دیوار آجری نما به دست آید.
زیر سازی یا نبشی کشی در نما، یکی از مهمترین مراحل اجرای نما برای مجری نما است و برای درست کردن برجستگی ها و فرورفتگی در نماهای ساختمانی از شاسی کشی فولادی استفاده می شود.
انجام این پروسه توسط پروفیل های آهنی، نبشی ها و پیچ و مهره انجام می گردد و در انتها به اسکلت اصلی بنا وصل می شود و با ایجاد کردن سطحی صاف، زمینه را برای مرحله نازک سازی نما فراهم می کنیم.
نبشی کشی در ساخت نماهایی که طراحی های پیچیده دارند احتیاج به توجه و ظرافت زیادی در اجرا دارد.
در نما های منحنی روش کار به شکلی است که قبل از انجام عملیات آهن کشی، نبشی یا قوطی مورد مصرف را با توجه و دقت فراوانی ، خم کاری می کنند.
اصول نبشی کشی نما
شاسیکشی یکی از مراحل اجرایی نمای ساختمان است که باعث ایجاد سطحی صاف میشود.
نحوه اجرای این عملیات به نوع مصالح مورد استفاده در نازککاری نمای ساختمان بستگی داشته و با توجه به طرح معماری مورد نظر، برجستگیها و فرورفتگیهای نما را میتوان با استفاده از شاسیکشی فولادی ایجاد کرد.
مجری نما برای اجرای زیرسازی نما، ابتدا مصالح مورد استفاده را تعیین می کند.
برای مثال در شاسیکشی نماهای سنگی و سیمانی، از پروفیل نبشی و میلگرد با روکشهای رابیتس استفاده میشود.
پس از این مرحله با توجه به جزئیات اجرایی سازه و با برداشت دقیق از شرایط موجود، نقشه مورد نیاز تهیه میشود.
سپس با توجه به نقشههای اجرایی و به کمک ریسمانکشی، تراز و میزان پیشآمدگیهای زیرسازی، پیادهسازی میشود.
پس از این مرحله، در صورت بتنی بودن سازه و عدم وجود پلیت در نمای سازه، باید پلیتهای مورد نیاز را به وسیله بولتهای مخصصوص روی بتن نما محکم کرد تا بتوان دستکهای اولیه شاسیکشی را به آنها جوش داد.
با تکمیل شدن خط افقی و تراز مورد نیاز جهت شاسیکشی، نبشیهای افقی و عمودی را با توجه به نقشه اجرایی، نصب و جوشکاری میکنند و پس از آن در صورت نیاز به نصب توری رابیتس، زیرسازی آن که اغلب به کمک میلگرد انجام میشود، اجرا شده و توریهای رابیتس را توسط سیمهای مفتولی گالوانیزه به آن شاسیکشی خواهند بست.
اصول نبشی کشی نما
در بعضی از ساختمان ها دیوار اصلی از طریق بتن آرمه ساخته می شود.
در این حالت پس از تکمیل کامل دیوار بتنی ی بایست از طریق هیلتی سوراخکاری روی بتن انجام گردد.
باید توجه گردد با در نظر گرفتن سایز رول بولت به کار رفته در نبشی کشی این سوراخکاری انجام گردد.
بدیهی است در صورتی که اندازه سوراخکاری متناسب با رول بولت نباشد می تواند باعث آسیب رساندن به دیوار بتنی گردد.
در سیستم هایی که دیواره اصلی را با استفاده از استراکچر فلزی کار می کنند در بعضی موارد تیرآهن و در بعضی موارد از ستونی آهنی برای ساخت دیوارهای اصلی استفاده می گردد.
در این حالت می توان نبشی را به این مقاطع اتصال داد.
از مزیت های این حالت انجام سوراخکاری راحت تر در آیتم های فلزی می باشد و اینکه این ریسک ایجاد سوراخ در دیوار اصلی به مراتب کمتر از ایجاد سوراخ در دیوار بتنی می باشد.
موضوع طراحی نبشی کشی نما مستقیما با نحوه ی بارگذاری دیوار نما بر ای مجری نما ارتباط پیدا می نماید.
البته مدل دقیقی برای نحوه ی توزیع بار وارده از طرف نمای آجری یا سنگی بر روی نبشی نمی توان در نظر گرفت.
این موضوع می بایست از این منظر تحلیل گردد که میزان لنگر وارد شده به بال افقی نبشی چقدر خواهد بود.
مجری نما از طراح نبشی نما می خواهد تا با دقت در میزان بارگذاری و لنگر وارده، ضخامت نبشی طراحی کند.
ضخامت نبشی به کارفته در نبشی کشی نما باید طوری باشد که لنگر ایجاد شده توسط وزن دیوار نما باعث تسلیم آن نشده و به همین منظور ضخامت آن را با تولرانس بالایی طراحی می نمایند.
اصول نبشی کشی نما
برای طراحی دیوار نما مفروضات زیر مورد نیاز است:
با توجه به اینکه تحلیل آجر یا سنگ مورد استفاده در نمای دیوار نشان می دهد وزن خود آیتم باعث ایجاد تنش برشی نمی گردد، نیروی برشی حالت بحرانی ندارد.
حتی آیتم تا اندازه ۳۰ سانتیمتر می تواند از نظر نیروی برشی حاصل از وزن خود، خنثی در نظر گرفته شود.
در حالت هایی که عرض آیتم بسیار کوتاه باشد مانند آنچه در آجر نما مشاهده می گردد کلیه نیروی برشی به تکیه گاه منتقل می گردد.
در چنین شرایطی با محاسبه حالات ساده و پیچیده بارگذاری بر روی بال افقی نبشی مورد استفاده در نبشی کشی ساختمان می توان نبشی کشی ساختمان را طراحی نموده و علاوه بر ایجاد زیبایی بصری بر دیوار ساختمان، استحکام لازم در برابر نیروهایی از قبیل باد، زمین لرزه، لرزش های عمومی را تامین نمود.
نحوه زیرسازی نمای خشک سرامیک
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت
0 نظر
نوشتن نظر